Den 27-åriga sångaren medgav att han vet exakt vad Perrie Edwards, Jade Thirlwall och Leigh-Anne Pinnock går igenom, eftersom det var detsamma för honom och hans One Direction-bandkamrater när Zayn Malik slutade gruppen ‘What Makes You Beautiful’. 2015.

Jesy citerade inverkan av allmän granskning på hennes mentala hälsa som den främsta anledningen till hennes beslut att lämna bandet “Confetti” efter nio år.

Och Liam – som får sällskap av Louis Tomlinson, Niall Horan och Harry Styles i 1D – har hävdat att Zayn lämnade “av ungefär samma skäl” som Jesy.

Tala med sina fans på Instagram Live, sa han: “Någon Zayn’d ut. Nej, låt oss vara seriösa om detta. Det är alltid sorgligt just nu när band kommer in i den typen av saker.

“Efter att ha varit där själv känner jag mig som Zayn hade lämnat av ungefär samma skäl på ett konstigt sätt.

“Men jag önskar Jesy lycka till. Jag önskar tjejerna all lycka till med att fortsätta som en tre. Det är en tuff tid och jag känner för dem, för alla tittar i den lilla fiskskålen just nu. förstår vad som händer och hur det känns för vissa människor … Jag skickar mycket kärlek till Little Mix. ”

Den 29-åriga stjärnan tillkännagav sin utträde i ett uttalande till sociala medier på tisdag (15.12.20), där det delvis stod: ”Sanningen är att det nyligen har varit att bandet verkligen har haft en vägtull på min mentala hälsa. Jag tycker att det ständiga trycket att vara i en tjejgrupp och leva upp till förväntningarna är mycket svårt.

”Det kommer en tid i livet då vi behöver återinvestera i att ta hand om oss själva snarare än att fokusera på att göra andra människor lyckliga, och jag känner att det är dags att börja den processen.

“Så efter mycket övervägande och med ett tungt hjärta meddelar jag att jag lämnar Little Mix.”

En insider har hävdat att de återstående medlemmarna av Little Mix kommer att fortsätta som en trio och flickorna planerar enligt uppgift sitt sjunde studioalbum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *