Rita Ora flyr från Storbritannien och är på väg Down Under för att gå med i domarpanelen i TV-talangprogrammet The Voice Australia.

Sångerskan, som blev utsatt för brott mot Covid-reglerna när hon var värd för ett 30-årsjubileum förra månaden när England var i nationell lockdown, kommer att gå med i australiensiska stjärnorna Keith Urban, Guy Sebastian och Jessica Mauboy på showen 2021 och kallar spelningen “en match gjord i himlen”.

“Jag älskar The Voice och jag älskar Australien”, säger hon. “Efter att ha varit tränare i U.K.-serien vet jag hur kraftfull den kan vara.”

Rita är inte ny på att bedöma talangshower, efter att ha uppträtt på The Voice och X Factor i Storbritannien 2015. Hon satt också i panelen för 2020-serien The Masked Singer i sitt hemland Storbritannien.

Nyheten kommer veckor efter att Rita slogs för att ignorera regeringens riktlinjer och vara värd för en födelsedagsbask på restaurangen Casa Cruz i Notting Hill, västra London. Sångaren bad om ursäkt och gick med på att betala böter.

Tidigare i veckan rapporterades att hon hade kastat ut från England till Bulgarien i ett försök att lagstifta ett tag.

“Rita har slagit sig själv om sina misstag men har kastat sig tillbaka till jobbet för att tänka på saker,” berättade en källa till The Sun. “Hon tillbringade större delen av året med att arbeta på sin musik och hoppas nu återvända med nya låtar i början av 2021, med videon till en singel som för närvarande spelas in i Bulgarien.

“Hon vill inte vara i London just nu, så har bokat en avkopplande semester under jul och nyår i hopp om att hon kan börja på nytt i januari. Att ta sig lite tid att reflektera över allt som har hänt är mycket viktigt för hennes rätt nu.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *